POLÍTICA DE PRIVACITAT WEB

A través de la present política de privacitat GRUP SOMNIS, S.L. desitja informar a totes les persones que naveguin i accedeixin al lloc web www.suenosdescans.com sobre els tractaments de dades personals realitzades.

L'accés al lloc web no requereix un registre previ. En tot cas, l'Usuari amb la seva navegació accepta íntegrament la present política de privacitat i política de cookies.

Abans de l'enviament de qualsevol sol·licitud d'informació a través del formulari de contacte d'aquesta pàgina web, l'usuari ha d'acceptar la política de privacitat, amb la finalitat de prestar el consentiment exprés i informat pel tractament de les dades amb les finalitats indicades.

GRUP SOMNIS, S.L., de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de dades Personals i Garantia de Drets Digitals, en qualitat de Responsable del Tractament de les dades personals proporcionades li facilita la següent informació:

Responsable del Tractament:
Raó Social: GRUP SOMNIS, S.L.
NIF: B66183906
Adreça: C/ Espronceda, 172-174 – 08018 Barcelona
Telèfon: 935952431 Correu electrònic: info@grupsomnis.com

Finalitats del tractament i conservació de les dades: 

• L'empresa tractarà les dades de caràcter personal que ens faciliti amb la finalitat de gestionar l'ús de les funcionalitats posades a disposició a través del Lloc web, entre elles, la gestió de les respostes a sol·licituds i/o consultes realitzades. Les dades seran conservades per a gestionar les sol·licituds i/o repostes. Posteriorment les dades seran correctament eliminats o bloquejats.

• Així mateix les dades seran tractades per a poder gestionar els registres de clients (“Crear un Compte”) a la pàgina web, així com per a gestionar el compte (adreces, dades personals, vals de descompte, devolucions i alertes) i les compres realitzades a través d'aquesta. Les dades seran conservades fins que l'usuari decideixi exercir el seu dret a la supressió o oposició de les dades, així com pel termini que s'estableixi legalment en el cas que s'hagi realitzat una compra.

• Les dades seran utilitzades per a l'enviament de comunicacions comercials i ofertes especials, en cas que s'accepti el seu enviament. En aquest supòsit les dades seran tractades fins que es revoqui el consentiment.

Legitimació:

El tractament d'aquestes dades està legitimat pel consentiment de l'interessat.

Comunicació de les dades:

No es comunicaran a uns altres tercers, excepte obligació legal o amb el consentiment exprés de l'interessat.

En el supòsit de finançar la compra les dades podran ser cedits a les següents financeres:
COFIDIS S.A. Sucursal a Espanya
BANC CETELEM S.A.O
ABANCA Corporació Bancària S.A.

Transferències internacionals de dades:

No es realitzen Transferències Internacionals de dades a tercers països fora de la Unió Europea.

Drets que assisteixen a l'Interessat:

L'interessat té dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Així mateix, l'informem que podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació i supressió (Dret a l'oblit), limitació de les dades, portabilitat de les dades i oposició, enviant un escrit a C/ Espronceda, 172-174 – 08018 (Barcelona), o correu electrònic info@grupsomnis.com.

La persona interessada pot presentar una reclamació davant l'autoritat de control en matèria de protecció de dades competent, que actualment és l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD), a través de la seva seu electrònica o enviant un escrit a C/ Jorge Juan núm.6 – 28001 MADRID.

És obligatori proporcionar tota la informació sol·licitada en l'apartat de contacte?

Quant als formularis del Lloc web, l'Usuari ha d'emplenar els marcats com “requerit”. No completar les dades personals requerides o fer-ho parcialment pot suposar que GRUP SOMNIS, S.L. no pugui atendre les seves sol·licituds i, en conseqüència, GRUP SOMNIS, S.L. quedarà exonerada de tota responsabilitat per la no prestació o la prestació incompleta dels serveis sol·licitats.

Les dades personals que l'Usuari facilita a GRUP SOMNIS, S.L. han de ser actuals perquè la informació dels registres estigui actualitza i sense errors. L'Usuari respondrà de la veracitat de les dades facilitades.

Quines mesures de seguretat té implantada l'empresa?

GRUP SOMNIS, S.L. informa que el tractament que realitza de dades personals es realitza en tot moment de conformitat amb la normativa aplicable en matèria de protecció de dades i dels serveis de la societat de la informació.

GRUP SOMNIS, S.L. té implantades les mesures de seguretat d'índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal de l'Usuari i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat d'acord amb l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos als quals estan exposats, ja provinguin de l'acció humana o del medi físic o natural, de conformitat amb el qual preveu la normativa vigent.